Hemma på bortaplan

Sitter i mamma och pappas kök. Mysigt att vakna upp i sin gamla flicksäng med engelska sängkläder. Vi har läst tidningen och googlat på Utöya i timmar. Lyckliga över att vi befinner oss på en annan ö.

Snart ska jag och pappa kolla på en huggorms-dokumentär, sedan ska vi plocka svamp i skogen. Ja, så går det lilla livet till här.


HMmm..

Idag hittade jag den nya HM-katalogen på dörrmattan. Med postit-lappar, färgpennor, anteckningar, inköpslista och förvrängd kroppsuppfattning, ser jag nu hela min höstgarderob framför mig.

Attans! Jag hade liksom bestämt mig att inte gå på billiga märken längre. Min plan var att med noga, utvalda plagg bygga upp min garderob från scratch igen. En delikat blandning av femtio/sextiotalsklänningar, den lilla svarta, enkla rena linjer, hållbara färgskalor, den perfekta balansen mellan amerikanskt, brittiskt och skandinaviskt. En garderob med en trygg bas och kombinationsmöjligheter.

HM har krossat mina planer. Kollektionen är bara för snygg att ignorera. Den bygger på sextiotalsflörtar, A-linjeformade kappor och klänningar, kjolar med rätta längden och en enhetlig färgskala i brunt, puder och ockra.









Alla bilder är ifrån HM.

Färgad

Ett skepp insperation kommer lastat från Color Collective. Det medvetna färgvalet, den perfekta kombinationen.




Blog-makeover

Jag tonar ner lite och tänker om. Lite mindre överdekorerade cupcakes och lite mer design. Lite mindre rosa drömvärld och lite mer dokumentär. Lite rejälare, lite mer jag.


Wake up little Susie

Men åååh, jag blir så trött. Jag tycker det är kul att blogga, varför blir jag så lat? Det är ju bara att lägga upp en bild på några snygga bakverk/rosor/klänningar/damer (sånt jag googlar på dagligen) så kommer jag undan. På återseende, snart.

RSS 2.0