fett hår och rosa naglar

Jag fokuserar på det bra idag. Det rosa. Är så jävla pepp pepp pepp! Har hittat en mental låda där jag kan stoppa undan saker. Saker som stör, saker som kan vänta. Ett fett hår, en livssituation.

Jobbar med mitt enmansprojekt "Bussfri månad". Jag har både ben och cykel. Walk Idiot, walk! Idag ska jag cykla till Majorna. Jag känner mig lite osäker i Göteborgs cykelnät men hittar nog snart mina vägar.

Lyssnar förövrigt på Kings of Leon's Knocked up. Den är värd repeat-knappen. Den känns så stark. Jag känner mig stark när jag lyssnar på den. Därav årets Guldknapp, åh förlåt, Repeatknapp menar jag ju. Men det är kanske ungefär samma sak.

Vi har varit hundvakt åt Bruno Sötnos i veckan också. Det har känts fint. Soffan har varit i ljuva London pch inhandlat fina saker till oss (läs: mig). Bland annat urtjusiga badprodukter från märket Origia. Love at first sight och ett "vill-ha-mer-min-åpna-jävel-behov. Därför blev jag glad när jag hittade en svensk köpesida med märket. Tack Soffan!

Dålig magkänsla

Ont ont ont. Magkatarr. Är hemma från jobbet med min magballong. Det är inte roligt. Det kunde vara värre. Jag har det ganska bra ändå. Jag känner mig inspirerad av våren och pastell. Jag ska försöka städa lite idag. Och njuta av tanken på fina saker. Kolla här bara:







(Klicka på bilderna för källa).


Strukturerat kaos

Hej! Ja, nu är jag tillbaka.
Har flyttat, sålt fisk, flyttstädat, anpassat mig till sambolivet.
Det har tagit tid. Det har tagit kraft.

Det är verkligen inte roligt att flytta. Varför glömmer man alltid det?
Det enda som är kul med flytt är när man har bestämt sig. När man med en ny planlösning och Ikeas hemsida pysslar och smider planer. Mest drömmer man.

Sedan kommer Tråkiga Tiden Fas 1. Man packar ner saker i lådor. Allt fint och ömtåligt läggs undan, alla gardiner och kuddfodral tas ner. Man lever i kartong, damm och saker man inte vill ha men inte kan slänga.

Efter packandet (som alltid blir stressigt) och består av hälften lådor, hälften trasiga ICA-kassar (trots att man lovat sig själv en strukturerad packning i identiska flyttlådor, med informativa innehållsförteckningar) kommer själva flytten. Det ka lånas bil, hyras släp, hämtas kompisar och bäras. Bära bära bära. I trappor trappor trappor. Detta är Tråkiga Tiden Fas 2.

Tråkiga Tiden Fas 3 inleds med en festlig flyttpizza. Sedan är det tillbaka till verkligheten. Ny bostad, nya möjligeheter. Om hundra år vill säga. Nu står det lådor och kanske mest trasiga ICA-kassar överallt. Härligt! Trött, less och uttråkad blir det en ny tid av levende i lådor, förlåt, ICA-kassar (trasigare än tidigare).

Fas 4 på intåg. Flyttstäd, nyckelpanik, kvarglömda ICA-kassar.

Efter Fas 4 infinner sig lättnaden. Där är jag nu. Bara ett hem i fokus. Överfyllda skåp, kablar överallt, mannens ungkarls-palmer (varför har karlar alltid blomfria växter? Pengaträd i all ära, men var fan är pelargonen)?, övermöblerade utrymmen, men ändå- Klara!

Ja, här är vi nu. Fina Lunden. Hurra hurra hurra!


RSS 2.0